Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadeřnictví - služby

Naším cílem je spokojený zákazník který se rád vrací.

Jsme tu pro vás,

stále se snažíme rozšiřovat svoje znalosti o nové technologie a služby, proto se pravidelně  zúčastňujeme nových školení a veletrhů.

Vaše vlasy jsou u nás v dobrých rukou.

Přijďte se o tom přesvědčit a relaxovat do příjemného prostředí našeho salonu.

Dbáme na to, aby vaše vlasy u nás dostaly tu nejlepší péči a ošetření.

 

Pracujeme s vlasovou kosmetikou Z.ONE concept , FANOLA - barvení, melírování, ošetření vlasů, styling. Nabízíme poradenství, barvení a střihy, svatební, společenské účesy, střihy a účesy do zaměstnání, pro sport i volný čas.

Milk shake REPAIR serum, Fanola - Nutri Care Mask ,intenzivní ošetření vlasů sérem, masky s použitím URS system.

Fanola - velmi šetrná kvalitní barva obsahující hydratační složku Gingo bilobu a další složky obohacující vlasy a pokožku.

Nová generace milk-shake barev s inovativním složením pro krásné, přirozeně projasněné a zdravé vlasy . Vlasy jsou viditelně lesklejší a poddajnější.

Inspirována čistotou přírody. Přirozené barvy a pečujícím a vyživujícím kosmetickým základem chrání integritu vlasů a jsou šetrné k pokožce hlavy.

milk shake je paletou s tisíci odstíny pro opravdové umělce. Vysoce kvalitní pigmenty pro dokonalé překrytí šedin a perfektní výsledky.

Nové složení milk shake permanent colour obsahuje inovativní komplex aminokyselin získaný z pšenice a sóji. Mají schopnost opravit a obnovit strukturu vlasů stejně jako keratin. Spojení přírodních složek  a nejnovější technologií zaručuje zářivě lesklou barvu a zdravé, vitální vlasy. 

Novinka milk shake 9 minutes obsahuje větší množství pigmentů, které se postarají o krytí šedin a dodání barvy vlasů už  za 9 minut.

Barva obsahuje výtažek z FERMENTOVANÝCH SEDMIKRÁSEK 

 SLUNEČNICOVÝ OLEJ :  zvláčňuje a ulehčuje rozčesávání

AMINOKYSELINOVÝ KOMPLEX :rostlinný keratin s obsahem 18 aminokyselin z pšenice a sóji s antioxidačními a ochrannými účinky

EXTRAKT Z BORŮVEK : zvláčňuje a vyživuje